Massiv kritik af kendt personlig træner: Det var 4500 kroner ud af vinduet

Personlige trænere og programmer er stormet frem de seneste år, hvor man som forbruger kan til- og fravælge en træner, der matcher ens mål og behov. 20-årige Laura valgte et skræddersyet program hos FitnessNu, der er ejet af tidligere realitystjerne Gustav Salinas, men endte med et skuffende udfald.

Af Matilde Søborg Svare, Rikke Precht Møller
Udgivet 28/04/21 17:02 og senest opdateret 28/04/21 17:09

       

- Det var 4500 kr. ud af vinduet. Det var hverken skræddersyet eller personligt, fortæller 20-årige Laura om sit forløb hos FitnessNu. Laura ønsker at fremstå anonym med sit efternavn. 

Den selvudnævnte fitnesskonge og tidligere realitystjerne, Gustav Salinas, tilbyder på sin hjemmeside personlig træning, online coaching og skræddersyede trænings- og måltidsplaner. Det er dog ikke den oplevelse, Laura har haft med firmaet. 

 

Dårlige anmeldelser på TrustPilot

Laura er ikke alene om den oplevelse. På TrustPilot skriver flere tidligere klienter også om et utilfredsstillende forløb hos FitnessNu. En bruger skriver følgende:  

- Jeg kan IKKE anbefale et onlineforløb hos Gustav eller lignende steder. Det bidrager til mere spiseforstyrrelse/ restriktive madvaner end madro. Brug pengene på noget andet. 

En anden bruger kritiserer også firmaet på TrustPilot: 

- Hvis du ikke er meget overvægtig og en "god" case, så får du ikke meget hjælp og rådgivning. Meget utilfredsstillende og ikke pengene værd. 
 

Kritik forelagt FitnessNu

Vi har forelagt kritikken fra flere kunder for FitnessNu. Kundeservicemedarbejder fra FitnessNu, Mathias Marko, udtaler, at de ikke har samme oplevelse, og at de ellers ikke har yderligere kommentarer. 

Laura er ked af sin oplevelse med forløbet, fordi hun efter eget udsagn ikke har fået, hvad hun var blevet lovet. Hun opfordrer samtidigt andre til ikke at vælge et forløb hos FitnessNu. 

FitnessNu har eksisteret siden 2012. Et gennemsnitligt forløb hos firmaet koster mellem 1-2000 kr. om måneden. 

Alternativ opfordring til kirkeligt engagement

Ekspertgruppens krav knuser sommerens spejderlejre

Børnehaveprojekt i Vollsmose får flere ressourcer

Plante-boom: Folk er vilde med at gå i haven

Flodbølge af unge lystfiskere har ramt kajen

Stigende smittetryk i Tårnby truer genåbningen

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 28/04/23.

Historien består af 1.922 tegn. Historien blev sidst gemt den 28/04/21 17:09.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Matilde Søborg Svare, Rikke Precht Møller

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.