Trykte nyheder

Gode historier

Generelt

Lad dig fordybe i filmmagiens verden med C More

Med C More kan du fordybe dig i et hav af filmoplevelser, lige fra klassiske mesterværker til de nyeste blockbustere. Platformen byder på et imponerende udvalg af film inden for alle genrer, så du altid kan finde noget, der passer til din smag. Uanset om du er til actionfyldte thrillere, romantiske komedier eller dybsindige dramaer, har C More noget at byde på. Lad dig rive med af filmenes stemninger og historier, og nyd den unikke oplevelse af at se film i hjemmets trygge rammer, når det passer dig bedst.

Gør din biograftur hjemme med C Mores brede udvalg

Selvom biograferne desværre holder lukket for tiden, behøver du ikke at gå glip af den fulde filmoplevelse. Med C Mores brede udvalg af film, serier og dokumentarer kan du let omdanne din stue til en hjemmebiograf. Forkæl dig selv med C More filmoplevelser og nyd den samme filmmagiske stemning, som du ville opleve på det store lærred. Uanset om du er til action, drama eller komedie, har C More noget for enhver smag.

Oplev de nyeste film før alle andre med C More

Med C More får du adgang til de nyeste film, før de når biograflærredet. Tjenesten opdateres løbende med topaktuelle premierefilm, så du altid har noget nyt at se frem til. Uanset om du er til actionfyldte blockbustere eller mere intime dramaer, har C More et bredt udvalg, der dækker de fleste filmsmage. Og hvis du savner mere spændende indhold, kan du finde spændende HBO Max originalindhold og endnu mere kvalitetsunderholdning.

Bliv en filmekspert med C Mores dybdegående indhold

C Mores omfattende bibliotek af film og serier giver dig mulighed for at fordybe dig i filmmagiens verden som aldrig før. Uanset om du er en erfaren filmkender eller blot nysgerrig efter at lære mere, vil du finde masser af dybdegående indhold, der kan tage din forståelse af film til et nyt niveau. Følg dine favoritskuespillere, instruktører og genrer, og lad dig inspirere af spændende analyser, baggrundsinformation og interviews. Bliv en sand filmekspert ved at dykke ned i C Mores unikke indhold og få en dybere indsigt i filmkunstens facetter.

Slippe for reklamer og nyde uforstyrret filmtid

Med C More kan du slippe for reklameafbrydelser og nyde dine yndlingsfilm og -serier i fuldt omfang. Platformen tilbyder et reklamefrit streamingmiljø, hvor du kan fordybe dig i historier og karakterer uden forstyrrende pauser. Du kan se dine foretrukne titler, når det passer dig bedst, uden at blive afbrudt af uønskede reklamer. C More giver dig mulighed for at opleve filmmagien på en mere uforstyrret og intens måde, så du kan lade dig fuldstændig opsuge af handlingen.

Få adgang til eksklusivt indhold kun på C More

Med et abonnement på C More får du adgang til et hav af eksklusivt indhold, som du ikke kan finde andre steder. Udforsk bag kulisserne-videoer, der giver dig et unikt indblik i produktionen af dine yndlingsfilm og -serier. Følg med i interviews med de talentfulde skuespillere, instruktører og producenter, der står bag det fantastiske indhold på C More. Desuden kan du dykke ned i spændende teasere og trailere, der giver dig et forsmag på det kommende program. C More er din indgang til en verden af filmmagisk eksklusivitet.

Lad dig inspirere af C Mores anbefalinger til næste filmaften

C More har et bredt udvalg af film, som kan inspirere dig til din næste filmaften. Uanset om du er til drama, komedie eller action, har C More noget for enhver smag. Lad dig for eksempel fordybe i den prisbelønnede film ‘Druk’, som følger en gruppe lærere, der eksperimenterer med at drikke alkohol for at forbedre deres sociale færdigheder. Eller oplev den ikoniske science fiction-klassiker ‘Blade Runner’, hvor du bliver ført ind i en dystopisk fremtid. Uanset hvad du vælger, vil C Mores anbefalinger give dig en filmoplevelse ud over det sædvanlige.

Nyd kvalitetstid med venner og familie med C More

C More tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsfilm og serier, der er perfekte til at nyde sammen med venner og familie. Lad dig fordybe i de spændende historier og skuespilpræstationer, og brug tiden sammen til at diskutere, reflektere og skabe minder. Uanset om I er til action, drama, komedie eller noget helt andet, finder I garanteret noget, der taler til jer alle. C More giver jer mulighed for at slappe af og nyde hinanden i hjemmets hyggelige rammer.

Opgrader din hjemmebio-oplevelse med C More

Med C More kan du opgradere din hjemmebio-oplevelse til et helt nyt niveau. Streamingtjenesten tilbyder et bredt udvalg af de nyeste film og serier i høj kvalitet, så du kan nyde din yndlingsindhold i bedste billedkvalitet og med et fantastisk lydbillede. Uanset om du har et avanceret hjemmebioudstyr eller blot en computer eller tablet, kan du få en filmoplevelse, der minder om det store lærred. Lad dig fordybe i historier og karakterer, og oplev filmmagien på den bedst mulige måde – lige her i din egen stue.

Bliv del af et filmfællesskab med C Mores sociale funktioner

Med C Mores sociale funktioner kan du blive en del af et aktivt filmfællesskab. Opret din egen profil og følg dine yndlingsfilm, skuespillere og instruktører. Deltag i diskussioner, del dine anmeldelser og se, hvad andre synes om de seneste filmudgivelser. Bliv inspireret af andres anbefalinger og find nye film, du ellers ikke ville have opdaget. Uanset om du er en dedikeret filmfan eller bare nysgerrig på at lære mere, giver C Mores sociale funktioner dig mulighed for at udveksle idéer og skabe forbindelser med ligesindede filminteresserede.