Valgdeltagelsen stiger i Nyborg

Valgdeltagelsen har talt. Flere vælgere har taget turen til stemmeurnerne i år.

Af Charlotte Bjerrekær, Julie Schneider, Kristian Duch
Udgivet 21/11/17 17:39

       

Opdatering:

Klokken 20.30 står det klart, at den endelige valgdeltagelse ved kommunalvalget i Nyborg er nået op på 77,7 procent af de stemmeberettigede borgere. Det er en stigning på 0,4 procent sammenlignet med valget i 2013. I alt har 19.687 nyborgensere taget turen til stemmeurnerne i løbet af dagen. 

__________________

Klokken 17.30 tirsdag eftermiddag på valgdagen er den samlede stemmeprocent i Nyborg Kommune steget fra 13.520 til 14.159 valgdeltagere i år. Det er en stigning på præcis én procent siden sidste kommunalvalg i 2013.

Bare tallene fra Vindinge Forsamlingshus og Refsvindinge Forsamlingshus viser en stigning på henholdsvis 4,3 procent og 2,3 procent.

Ifølge de seneste optællinger fra Nyborg Kommune tegner der sig derfor et billede af en øget nyborgensisk stemmelyst ved dette valg, sammenlignet med sidste valg i 2013.

 

Foto: Charlotte Bjerrekær

 

 

Husk solcremen når børnene skal ud i forårssolen

Podcast: Bjørnen sover - men det gør vi ikke

Miljøoptakt til aftenens fodboldopgør i Herning

En allergikers bekendelser

Nysene kommer!

Danskernes sommervaner spænder ben for rottefængerne i Odense

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 17:39.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Charlotte Bjerrekær, Julie Schneider, Kristian Duch

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.