đŸŽ„ Diskotekskonge frygter for Middelfarts fremtid

Mike Juhl er nervÞs for Middelfarts fremtid. Med en Facebook-video har den selvudnÊvnte borgmesterbejler sat fokus pÄ at fremme initiativtagerne og ungdommen i kommunen. Fagmand vurderer, at vejen mod en borgmesterpost er lang.

Af Christian AmbĂŠk
Udgivet 21/11/17 11:26

       

I dag skal borgerne i Middelfart sætte kryds til kommunal- og regionrådsvalget. Et navn, der ikke vil stå på stemmesedlerne, er 27-årige Mike Juhls. Han skrev sig bevidst ikke op i tide. Alligevel har den tidligere diskoteksejer været et varmt emne ved dette kommunalvalg. Særligt på grund af en video, han lagde op på Facebook, hvor han meddeler, at han stiller op som borgmester i Middelfart.

Middelfarts fremtid
”Jeg lavede min borgmestervideo, fordi jeg er bekymret for Middelfarts fremtid,” skriver Mike Juhl til redaktionen.

Mike Juhl vil sætte fokus på unges og virksomheders muligheder i byen. Han frygter, at byen risikerer at tabe begge dele til storbyerne. Derfor skal forholdene i Middelfart forbedres ifølge ham. En opgave der skal løses i fællesskab:

”Det er vigtigt, at erhvervsdrivende i alle aldre har optimale muligheder for at skabe udvikling,” uddyber han.

Borgmestervideo havde ønsket effekt
Mike Juhl er særdeles tilfreds med det udbytte, hans Facebook-video kastede af sig:

”Jeg lagde videoen op helt uden at betale for annoncering. Ingen af byens andre politikere har kunnet opnå samme resultat. Ikke engang alle sammen tilsammen!”

Videoen er blevet set 36.000 gange, hvilket svarer til indbyggertallet i Middelfart. Han har endda lagt mærke til, at byens politikere har taget argumentationen i hans video i brug.

Samtidig mener Mike Juhl, at han har været med til at sætte større fokus på valget. Udover at pointere i videoen, at vælgerne med deres stemme kan have stor indflydelse, mener Mike Juhl også, at han har ”kickstartet valgkampen før alle andre i Middelfart”. I videoen deler han de budskaber, han synes, der skal være fokus på i Middelfart.

”Om jeg vælger at forsøge at rive borgmesterposten om fire år, det må tiden vise. Jeg skal nok gøre mit for en lys fremtid i Middelfart,” afslutter Mike Juhl.

Hvad siger valgeksperten?
Det er dog ikke sikkert, at Mike Juhl skal regne med at blive valgt ind som borgmester om fire år. Det vurderer Robert Klemmensen, der er professor ved Institut for Statskundskab ved Syddansk Universitet:

”Selvom han nok kunne skrabe en del stemmer sammen, så er hans borgmesterchancer nok gående imod nul,” siger han.

Robert Klemmensen påpeger, at der ikke er noget ekstraordinært i at gøre opmærksom på sig selv som kandidat:

”Der er jo det, kandidater gør. De leder efter beskeden, der kan få dem til at skille sig ud blandt mængden.”

Det anerkender Robert Klemmensen, at Mike Juhl har gjort med sin borgmestervideo. Der er dog stadig langt til borgmestertitlen, vurderer han.

Foto: Mike Juhls Facebook

Læs også: Kend din kommune: Middelfart

Krydserne gÄr i arv i Middelfart

Middelfart mens du sov

Denne historie er forventelig tilgÊngelig pÄ medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 11:26.

Hvis du har spÞrgsmÄl eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Christian AmbÊk

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  SĂžgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhĂžrer den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik pÄ Syddansk Universitet. Du kan lÊse mere om uddannelserne pÄ www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rÄdighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet pÄtager sig ikke ansvaret for indholdet pÄ medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to Ă„r efter oprindelig udgivelse og slettes fem Ă„r efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et Ă„r efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sÊtter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besÞgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, sÄ sÊtter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) nÄr du logger ind, sÄ systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse pÄ alle bidragsydere. Af sikkerhedsmÊssige Ärsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, nÄr bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende vÊrktÞjer fra tredjepart. Alle disse vÊrktÞjer skal dog aktiveres af den besÞgende, fÞr de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.