Tre hurtige til borgmesterkandidaterne

Borgmesterkandidaterne i Assens Kommune svarer på tre hurtige spørgsmål om deres valgkamp, og hvordan de forbereder sig til valgnatten.

Af Anne Bolding
Udgivet 20/11/17 16:28

       

Borgmester Søren Steen Andersen (Venstre):

Hvad har politisk set været vigtigst for dig i valgkampen?

”Grundlæggende har det vigtigste været at få fremført de politiske standpunkter, jeg har, og derudover at stå ved de løfter, jeg har givet før valget.”

Hvordan forbereder du dig til valgdagen?

”Jeg havde et stort og langt økonomiudvalgsmøde i går, og bagefter samledes alle formændene for valgstederne på rådhuset for at få en briefing om valgdagens strabadser.”

Hvordan forbereder du dig på valgresultatet?

”Jeg laver en lille drejebog om, hvordan jeg kunne forestille mig forhandlingerne kommer til at gå afhængigt af mandatfordelingen.”

Borgmesterkandidat Charlotte Vincent Petersen (Socialdemokratiet):

Hvad har politisk set været vigtigst for dig i valgkampen?

”At være en autentisk politiker, der er klar til at tage politisk lederskab og tage fat i de problemstillinger, der er i kommunen.”

Hvordan forbereder du dig til valgdagen?

”I går besøgte jeg TV2-News til et interview om at træffe svære beslutninger i et valgår, fordi vi har været med til at lukke skoler. Det handler igen om at tage et politisk ansvar, når der er problemstillinger i et valgår. Efter interviewet tog jeg til et økonomiudvalgsmøde, og jeg mødtes også med kredsbestyrelsen, hvor vi snakkede mulige konstitueringer.”

Hvordan forbereder du dig på valgresultatet?

”Vi sætter nogle forskellige scenarier op, da det er svært at forudsige, hvad vælgerne vil. Det vigtige er, at vi er klar på, at der kan komme forskellige scenarier, og så er det rart at vide, hvor baglandet er.”

Jens Henrik W. Thulesen Dahl (DF):

Hvad har politisk set været vigtigst for dig i valgkampen?

”Det har været mødet med vælgerne.”

Hvordan forbereder du dig til valgdagen?

”TV2 kom i går og lavede et interview. Senere havde jeg et økonomiudvalgsmøde, og aftenen tilbragte jeg med min familie.”

Hvordan forbereder du dig på valgresultatet?

”Jeg forbereder mig på det konstitueringsspil, der vil komme. Der skal vi være skarpe på, hvad vi gerne vil have, og hvordan vi sikrer, at vi får mest mulig indflydelse.”

 

Foto: Julie Lapp

Thulesen Dahl: Vi har været for dårlige til at forklare skolelukninger

Assens mens du sov

Venstre genvinder borgmesterposten i Assens efter en dramatisk aften og nat

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 20/11/19.

Historien blev sidst gemt den 20/11/17 16:28.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Anne Bolding

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.