Er det størrelsen eller gørelsen?

Lyt med, når vi i dette afsnit af "På kant med kroppen" undersøger, om størrelsen på mandens penis har betydning for et godt sexliv.

Af Anna Rosenbæk Fynbo, Camilla Weber Hansen, Emilie Nykjær Haumann, Sarah Bisgaard Jakobsen, Stine Amalie Kristoffersen, Thilde Dalby Pedersen
Udgivet 14/04/21 21:09 og senest opdateret 14/04/21 21:14

       

I dette afsnit spørger vi både danskerne og eksperterne, om de mener, at størrelsen på mandens penis har en betydning. Og i så fald, hvad er den betydning så? Hør podcasten her

 

🎄🎁 Tjekliste: Det skal du huske inden juleaften

Kærlighed og magi: Charlie laver besværgelser

Sundt Sind: “Læg den selleri ned og tør øjnene, for du må gerne være her.”

Flere af os klarer julehandlen hjemmefra i år

Julen er ikke aflyst: Kirker fastholder den traditionelle julegudstjeneste

🎄 Velkommen til Julekuller

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 14/04/23.

Historien består af 342 tegn. Historien blev sidst gemt den 14/04/21 21:14.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Anna Rosenbæk Fynbo, Camilla Weber Hansen, Emilie Nykjær Haumann, Sarah Bisgaard Jakobsen, Stine Amalie Kristoffersen, Thilde Dalby Pedersen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.