Fra tees til kurve med frisbees i hånden

Antallet af danskere, der bevæger sig ud i landskabet for at kaste med 'plastiktallerkner', er steget markant under corona. Dansk Disc Golf Union melder om en medlemstilgang på 30 procent siden 2019.

Af Andreas Gram Friedrichsen, Jeppe Frank Christensen
Udgivet 11/03/21 02:51 og senest opdateret 11/03/21 13:33

       

Et af de steder, hvor flere og flere trækkes til for at kaste med de kulørte skiver, er Odense Disc Golf Park i Bolbro. Parken er blot én af 103 anlagte baner i Danmark. I Bolbro møder vi Frederik Sørensen, som har samlet på fede frisbee-stunder i fem år.

Han har både succesoplevelser og mere uheldige anekdoter at berette om fra sit disc golf-hjerte. Engang lavede han et såkaldt ace ('hole in one' på disc golf-sprog), hvor discen lander ned i kurven ved første kast - enhver disc golfers vådeste drøm. Men i fjord gik det dog knap så heldigt for sig, da to gæs på en bane i Horsens ikke nåede at undvige Frederiks flyvende frisbee, der desværre masakrerede dem i turbofart, fortæller han.

 

Mød Frederik og få et indblik i disc golfens forunderlige tiltrækningskraft:

Et medlemsskab er ikke nødvendigt for at benytte banen i Bolbro, da parken ejes af kommunen, og som Frederik Sørensen opfordrende siger det: "Det er en sport for alle. Den kræver blot et par frisbees i hånden, og så er du i gang".

 

 

Podcast - Det utænkelige spørgsmåls svar

En tur ud i den fynske forårsskov

På visit hos Fidos Frits

Sundt Sind: 10 gode råd til at undgå eksamenspres

Klokken ringer ind: Sten, røgelse og måneskær på skemaet

Sundt Sind: Næsten 7 ud af 10 unge i 9. klasse føler sig presset af eksaminer og karakterer

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 11/03/23.

Historien består af 1.245 tegn. Historien blev sidst gemt den 11/03/21 13:33.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Andreas Gram Friedrichsen, Jeppe Frank Christensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Kroppen som projekt   //  Overblikket   //  Redaktion 5 - Fyn i forandring   //  Redaktion 7 - tillid   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.