Storms Pakhus

Street food i Storms Pakhus bliver mere og mere populært. Med forskellige madboder, live musik og legeområder, giver de plads til folk i alle aldre.

Af Cille Hansen
Udgivet 11/09/19 21:19 og senest opdateret 11/09/19 21:19

       

 Der hænger lyskæder i loftet, og en svag lyd af live musik breder sig i baggrunden. Pakhuset er fyldt med mennesker.
Et ungt par står i køen til Pedro’s sammen med deres tre børn. Kvinden er netop ved at bestille sin mad, idet der lyder et hvinende skrig bag hende.
-       Mor, Oscar vil ikke lade mig spille på mobilen, siger hendes datter grådkvalt.
Kvinden vender sig rundt og trøster hende.
-       Det er lige meget, vi skal spise nu, svarer hun.
Manden tager imod deres mad og bevæger sig videre op mod Vakse Viggo, for at finde drikkevarer til resten af familien.
De har svært ved at finde en plads pga. de mange mennesker, men ender med at sætte sig ved et bredt træbord tæt ved scenen, så de kan høre musikken.

Fra kok til bordelmutter

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 10/09/21.

Historien består af 883 tegn. Historien blev sidst gemt den 11/09/19 21:19.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Cille Hansen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.