OB refunderer billetter til kamp mod Brøndby

Har man billetter til kampen mellem OB og Brøndby d.26. maj i Nature Energy Park, kan man nu få sine billetter refunderet.

Af Signe Terp
Udgivet 01/05/19 15:25 og senest opdateret 01/05/19 15:35

       

Der bliver ikke fløjtet nogen kamp i gang mellem OB og Brøndby d. 26. maj som planlagt. Kampen er nemlig en del af den afsluttende Superliga-runde, som er blevet rykket 24 timer frem for ikke at ramle samme med et muligt Folketingsvalg d.26. maj.

Hvis man har billetter til opgøret liggende i skuffen, og man ikke er klar til at trække i de hvide- og blåstribede trøjer på den nye kampdag, er der nu mulighed for, at man kan få sine billetter refunderet. Det oplyser OB på deres egen hjemmeside.

Man skal anmode om refunderingen via e-mail, og fristen herfor er d.6. maj.

Desuden er opgøret mellem Esbjerg og FC Midtjylland også omfattet af den samme 24-timers fremrykning. Det vides endnu ikke, om man kan få sine billetter refunderet til denne kamp.

Foto: Flickr

Fynsk kørerlærer: Stadig behov for kørekort

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 30/04/21.

Historien består af 934 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/05/19 15:35.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Signe Terp

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Kroppen som projekt   //  Overblikket   //  Redaktion 5 - Fyn i forandring   //  Redaktion 7 - tillid   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.