400 kilo rådyrfoder hældt ud i skovbunden

Ifølge politiets døgnrapport er der blevet hældt 300-400 kilo rådyrfoder ud i skovbunden på Dømmestrupvej

Af Cecilie Boeriths
Udgivet 01/05/19 11:42 og senest opdateret 01/05/19 15:24

       

I politiets døgnrapport fra tirsdag den 30/04 kan man i dag læse, at politiet har fået en usædvanlig anmeldelse. Den 23/04 er der blevet hældt 300-400 kilo rådyr-foder ud i skovbunden ved Dømmestrupvej, der ligger ved Nr. Lyndelse. Foderet blev opbevaret i fire plastiktønder, der stod 130 meter fra vejen. 

Den usædvanlige anmeldelse behandles som hærværk.

Bjour er i kontakt med en naturvejleder, der kommenterer på sagen i eftermiddag.

Læs mere om sagen her.

 

 

FOTO: Colourbox

Is skal forhindre for tidlige fødsler

Hærværk: Rådyr risikerer alvorlig sygdom

Fyn hærges af hærværk

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 30/04/21.

Historien består af 633 tegn. Historien blev sidst gemt den 01/05/19 15:24.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Cecilie Boeriths

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Kroppen som projekt   //  Overblikket   //  Redaktion 5 - Fyn i forandring   //  Redaktion 7 - tillid   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.