Skarpskytter på ulvejagt

Ulvehyl i det fjerne - nu går jagten ind. Elleve jægere fra Københavns vestegn er netop nu på vej mod Herning, hvor det gerne skulle ende med en sand nedslagtning af det bestialske dyr.

Af Jonas Roulund, Tobias Mølgaard Sørensen
Udgivet 19/04/18 16:58

       

I onsdags blev den første ulv i Danmark skudt af en 66-årig mand. Det skete lidt uden for Ulfsborg i Vestjylland. En personlig fejl, der kostede den nystiftede forening 'Ulvefrit Danmark' adskillige medlemmer på Facebook, og som affødte stor forargelse i det ganske land. 

"Vi vil gerne have ophævet fredningen af ulven og få dem udryddet, men det skal ske på lovlig vis. At skyde ulve ulovligt er ikke måden at gøre det på, siger initiativtager til foreningen," fortalte Lis Rytter fra Aarhus, til DR

En mulighed for for alvor at få ulven aflivet inden for lovens rammer kan meget vel komme i aften, hvor en flok blå-gule skarpskytter fra udkanten af København har besluttet at tage affære mod Ulven fra Heden.

De er en del yngre end jægeren fra Ulfsborg og går ind til jagten med stor selvtillid ovenpå utallige vellykkede seancer gennem indeværende jagtsæson.

En såret ulveflok
I gruppens front står manden med planen, Alexander Zorninger, som mener, at de skal være præcise og udnytte deres chancer, for at kunne nedlægge byttet i aften.

De seneste to møder mellem De Sjællandske Jægere og Den Store Ulv er da også begge endt med et såret rovdyr. Derfor tror Alexander Zorninger på, at de har det mentale overtag, når aftenens jagt går ind.

Alfaulven, Jess Thorup, taler om hævn for de tidligere nederlag. De har nogle ganske hurtige og effektive ulve i flokken, der nok skal kunne løbe om hjørner med de blå-gule fremmedulve. Hvis det skal lykkes, kræver det dog en kraftfuld og energisk indsats på jagtmarkerne af Mikkel Duelund og Gustav Wikheim.  

Jagten går ind kl. 20.00, og du kan følge med live på TV3+ og Viaplay.

Denne artikel er et satirisk indspark i Bladets nyhedsstrøm. 

Foto: Colorbox

Dansk Ornitologisk Forening: Sådan redder vi de truede fugle

De danske fugle er truet af landbruget

Husk solcremen når børnene skal ud i forårssolen

Forårets yngletid skyder hugorme-safari-sæsonen i gang

Med foråret følger mindre søvn

Grønne stueplanter lever stadig

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 18/04/20.

Historien blev sidst gemt den 19/04/18 16:58.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jonas Roulund, Tobias Mølgaard Sørensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.