Velkommen til DØGNDRIFT!

Så er champagnepropperne poppet, og DØGNDRIFT har slået dørene op til en maratondækning af det arbejdende Danmark.

Af Julie Tantholdt-Hansen
Udgivet 19/04/18 09:53

       

“Så, hvad laver du egentlig?”. Spørgsmålet, som danskerne bliver stillet nærmest hver dag. For vores arbejde fylder mere og mere, selvom den arbejdende generation bliver mindre og mindre.

De klassiske arbejdere forsvinder, frygten for robotter vokser og en arbejdskonflikt kommer nærmere.

Gennem lyd, video og tekst sætter DØGNDRIFT fokus på det danske arbejdsmarked gennem 24 timer. Vi fører luppen henover tidens store tendenser og dykker ned i de små erhverv.

Vi følger med, når skolelæreren møder ind kl 8 til når natbageren går hjem fredag morgen. Vi sætter fokus på alt fra ‘den danske model’ til fremtidens arbejdsmarked gennem 24 timers skarpvinklet journalistik.

Og selvom arbejdsmarkedet lige nu bevæger sig hurtigere end nogensinde før, vil vi undgå de hurtige nyheder. Vi vil fordybe os, stille de vigtige spørgsmål og gøre dig klogere på det danske arbejdsmarked.

Følg med her på Medietorvet.dk og bliv klogere på både de største udfordringer og løsninger på det danske arbejdsmarked. 

Malou og Alex - Parret, Danmark ikke er klar til

🔊 Podcast: Morgen i Danmark

Byens Bro i Odense: OK18-aktioner lægger pres på forhandlerne

Seksuel chikane i hotel- og restaurationsbranchen skal kortlægges

🔊 Formiddagsfladen på DØGNDRIFT

🔊 Quiz: Gæt en arbejdsplads!

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 18/04/20.

Historien blev sidst gemt den 19/04/18 09:53.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Julie Tantholdt-Hansen

Artikelhuset   //  Bladet   //  Corona News   //  Coronaavisen   //  CovidAvisen   //  CoViden   //  Dagens Avis   //  DØGNDRIFT   //  Karantæne Posten   //  Overblikket   //  SDUNews   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.