Reaktioner fra odenseanerne: ”Vi er ikke overraskede”

Borgerne i Odense er ikke overraskede over gårsdagens udfald, hvor Peter Rahbæk Juel løb med borgmesterposten.

Af Catharina Lassen, Line Julsgaard, Regitze Wedel Kongsgaard
Udgivet 22/11/17 15:20

       

”Jeg havde egentlig heller ikke regnet med, at det ville blive tæt.”

Sådan siger Anne Hjort, da vores reportere stopper hende på gaden. Hun er personligt ikke overrasket over valgets udfald. Hun peger desuden på, at mange storbyer generelt set er røde – og her er Odense ingen undtagelse.

 

”Det var ikke lige det, jeg selv stemte, men jeg synes da, han gør noget godt for byen,” udtaler Benjamin Hansen på gågaden.

De få borger, der her til formiddag havde bevægede sig udenfor i det ellers kolde og regnfulde efterårsdag, fortalte, at de ikke var overraskede over det røde resultat.

Da Odenses borgere her til morgen vågnede op, havde Peter Rahbæk Juhl genvundet borgmesterposten i Odense efter et kanonvalg for Socialdemokratiet.

 

”Mange af dem, jeg har snakket med, synes, at han har klaret valgkampen godt, og at han gør noget godt for Odense,” udtaler Anne Hjort.

Indtil videre bliver Peter Rahbæk Juel mødt med glade miner og tilfredse borgere. Mon han bliver ved med det de næste 4 år?

900 Coop-medarbejdere i tvivlsom jobposition: 47 Fakta-butikker lukker inden udgangen af maj

Explainer: Den danske model

ODENSE: Fremgang i forstæderne for socialdemokraterne

Peter er den klippe, hvorpå Odenseanerne vil bygge deres kirke

Anker Boye: “Jeg er en rigtig glad mand lige nu”

LIVE: Alternativet får et mandat

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 15:20.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Catharina Lassen, Line Julsgaard, Regitze Wedel Kongsgaard

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.