Lundsfryd efter storsejr: børn, skoler og ældreplejen kan forvente bedre velfærd

Selvom Johannes Lundsfryd fik det absolutte flertal ved kommunalvalget tirsdag, er han ikke klar til at fremlægge konkrete politiske tiltag. Han lover dog at fokusere på at forbedre velfærden i Middelfart.

Af Jeppe Kanstrup
Udgivet 22/11/17 14:33

       

Johannes Lundsfryd (S) garanterer vælgerne i Middelfart, at der vil blive gennemført socialdemokratisk politik, men han vil ikke konkretisere hvilke af de 100 tiltag fra partiets arbejdsprogram, det bliver ført ud i livet.

Socialdemokratiet fik 48,6 procent af stemmerne, svarende til 14 mandater, ved gårdagens kommunalvalg i Middelfart. Det betyder, at partiet ikke behøver hjælp fra andre partier i byrådet, når de skal vedtage politik i de næste fire år.

Overordnet vil Johannes Lundsfryd dog godt love, at han vil gøre alt for at øge kvaliteten af velfærden i Middelfart. Så længe det er inde for budgetrammerne.

”Vi har styr på økonomien i Middelfart kommune, og det vil sige, at vi nu har ro til at koncentrere os mere omkring udviklingen af kvaliteten i vores kernevelfærd. Det handler om børnehavebørn, vuggestuebørn, vores skoler, vores hjemmepleje og vores plejehjem,” siger Johannes Lundsfryd.

I de kommende dage ligger borgmesterens fokus på, at få lavet en bred konstituering i byrådet, på trods af det absolutte flertal. Hvornår aftalen er i hus er dog stadig uklart.

”For mig er det vigtigere at få en god aftale, end at få en hurtig aftale,” siger Johannes Lundsfryd.

Foto: Jeppe Kanstrup

Sådan fordeler stemmerne sig i Middelfart Kommune

🎥 I Baaring er borgerne begejstrede for valgets nye åbningstider

🎥 Det ønsker oplandsborgerne sig fra det nye byråd i Middelfart

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 14:33.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jeppe Kanstrup

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.