Trods V-tilbagegang på Langeland: Jan Ole Jakobsen er optimistisk

Trods en tilbagegang på 5,4 procent vil venstre stadig kæmpe videre for at gøre forholdene bedre for langelænderne.

Af Nanna Wulff
Udgivet 22/11/17 14:25

       

Jan Ole Jakobsen (V) var kørt i stilling til at overtage borgmesterposten fra afgående borgmester, Bjarne Nielsen. Med sine 357 personlige stemmer måtte han dog se sig slået af Tonni Hansen, som trak hele 2193 personlige stemmer ud af langelænderne. I løbet af natten faldt en bred konstitueringsaftale på plads, som gør Jan Ole Jakobsen til udvalgsformand for Undervisnings-, Skole- og kulturudvalget.

”Ud fra omstændighederne er jeg tilfreds med en bred konstituering,” siger Jan Ole Jakobsen.

Venstre er ved gårsdagens kommunalvalg gået fra at have 10 ud af 15 mandater i kommunalbestyrelsen, til blot 4 mandater.

På trods af mere end en halvering af Venstres mandater, er Jan Ole Jakobsen optimistisk. Han vil arbejde videre med de mærkesager som Venstre også stod for før deres valgkamp.

”Vi vil stadig kæmpe for fleksible pasningstilbud midt på øen, og en ‘demenslandsby’ i Tullebølle,” siger han.

Og yderligere vil Jan Ole Jakobsen som formand for undervisnings- skole og kulturudvalget fokusere på mobning i folkeskolen.Foto: Ida Steenfeldt Andersen 

Bjarne Nielsen: Turbulente år har haft betydning for Venstres tilbagegang

Langelands vælgere ønsker bedre ældrepleje, men Venstres spidskandidat vil prioritere erhverv og turisme

🔊 Voxpop: De her politiske sager er vigtigst for Langelænderne

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 14:25.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Nanna Wulff

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.