Efter valget: Stor opbakning til Tonni Hansen

En rundspørge efter gårsdagens valg viser en generel opbakning til Tonni Hansen som ny borgmester på Langeland. Nu skal han bevise sit værd.

Af Jesper Kristensen, Oliver Klindt
Udgivet 22/11/17 12:42

       

Venstre er efter otte år ved magten blevet væltet af pinden i Langeland Kommune. Kommunen skal have ny borgmester i form af SF’s Tonni Hansen. Vi har spurgt borgerne i Rudkøbing, hvad de mener om det nye valgresultat.


Eva Nielsen, 50 år

”Der var mange overraskelser. Det sker aldrig noget ved lidt forandring, og jeg håber, at det hjælper de unge. De unge har dårlige muligheder for at komme hen til deres uddannelsessted, så de må cykle eller gå.”

Else Pedersen, 73 år

"Jeg ønsker alt godt for de unge, for jeg synes ikke der er nok arbejde til dem.”

Niels og Marianne Petersen, 69 og 68 år

”SF’erne og S har lovet, at de vil komme ud over bakkerne, så det er vi lidt spændte på. Det var godt, det ikke blev Venstre.”

Annette Meinertsen, 53 år

”Jeg synes, at det er rigtigt øv. Jeg er overhovedet ikke SF’er. Vi haft så mange flygtningeproblemer, så derfor stemmer jeg DF.”

 

Foto: Jesper Kristensen

Lohals er Langelands døende patient i respirator

Valgflæsk med vælgerne: ”Tonni Hansen bliver Langelands nye borgmester”

🎥 Tomme gader på Langeland skal fyldes med børnefamilier

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 12:42.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jesper Kristensen, Oliver Klindt

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.