LAs spidskandidat vil ud af politik efter nederlag: Lidt af en befrielse for mig

Selvom Liberal Alliances spidskandidat til byrådet, Jørgen Lundsgaard, ikke fik en plads i byrådet i Svendborg, så er han rimelig afklaret med valgnederlaget.

Af Niels Nedergaard
Udgivet 22/11/17 12:28

       

Jørgen Lundsgaard fik ikke nok personlige stemmer til at blive genvalgt til Svendborg Byråd, men alligevel er spidskandidaten hos Liberal Alliance afklaret med situationen. Faktisk ser han det manglende valg, som lidt af en befrielse. 

”Det er sådan set lidt af en befrielse for mig, for jeg har så meget andet at skulle nå, så jeg har slet ikke noget problem med det,” siger Jørgen Lundsgaard til Medietorvet.dk.

Jørgen Lundsgaard indrømmer dog, at det er et nederlag for partiet Liberal Alliance ikke at skulle være repræsenteret i Svendborg Byråd de næste fire år.

”Det er jeg selvfølgelig ked af, og det er jo også en skam for de vælgere, som havde stemt på os, og det må vi jo erkende. Hvis du taber kan du jo sige, at du har gjort noget forkert."

Fokus på erhvervslivet fremover

Erhvervslivet har altid fyldt meget hos Jørgen Lundsgaard, og han fastslår, at politik er et overstået kapitel for ham. I stedet vil han fokusere på erhvervslivet.

”Det er overstået. Jeg er jo erhvervsmand, jeg er udviklingsmand, og jeg har lige startet to nye virksomheder, og er ved at stable noget nyt på benene som et upcoming projekt. Så jeg har sådan set nok at få tiden til at gå med,” lyder de afsluttende ord fra Jørgen Lundsgaard.

Med Jørgen Lundsgaards manglende plads i Svendborg Byråd bliver det altså en kommunalbestyrelse, hvor Liberal Alliance ikke er repræsenteret. 

Foto: Colourbox

Enhedslistens spidskandidat i Svendborg: "Vi er blevet brugt som en trussel"

Drama i Svendborg: DF misser viceborgmesterposten

Slut med kommunalpolitik efter 28 år i byrådet: Det er vemodigt

AnneLise Ømand før valgresultat: Jeg er helt afslappet

Tilflytter i Svendborg: Valget er svært for mig

HØJREs eneste kandidat i Svendborg: Konservatisme er stadig vigtigt for mig

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 12:28.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Niels Nedergaard

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  KLOG PÅ...   //  Netizen   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.