PositivPlus er stadigvæk positive efter valgnederlag

Valget i går gik ikke så godt, for det nye parti PositivPlus som kæmpede for at få Middelfart delt i 2. Det er dog ikke kun en negativ formand der er, at finde her dagen efter valget.

Af Emilie Jepsen
Udgivet 22/11/17 11:56

       

”Jeg er selvfølgelig skuffet over resultatet, men jeg er ikke en naiv politiker og ved jo godt hvor svært det er for enmandspartier, at stille op uden større økonomisk støtte. Men jeg er stolt over, at jeg har fået rejst en debat. Debatten mellem land og by, er det der er vigtigst for mig og nu snakkes der om det og der er skabt opmærksomhed derpå.”

Formanden
Hans Berthel Jespersen kommer fra Indslev på Fyn. Han er med sine 76 år en garvet mand. Som formand for Indslev lokaludvalg har han oplevet hvordan udviklingen sker i Middelfart by og ikke ude i resten af kommunen. Dette er til baggrund for PostitvPlus’ eneste punkt på partiprogrammet, nemlig at Middelfart skal deles i 2. Så der igen kan komme fokus på de andre byer i kommunen.

Det handler for Hans om hvordan man også skal huske at behandle minioriteterne.  Selvom han er stolt over, at have skabt en debat, er han dog ikke sikker på at det er nok for det ydre Middelfart. Hvis der ikke sker en snarlig ændring det næste stykke tid, vil pengene forblive i Middelfart by.

”Jeg har jo bitre erfaringer,” siger Hans Berthel om posten som formand for lokaludvalget. Han hentyder f.eks. til en ny togbane, der i den grad ville påvirke Indslev i en positiv retning, men Indslev blev på intet tidspunkt inddraget.

Derfor PositivPlus
”Det er fordi jeg er en positiv sjæl og så håbede jeg at vi kunne placere en retning der gør det mere positivt,” med henvisning til plusset, som bare skal gøre det hele lidt mere positivt.

Er PositivPlus at finde igen om 4 år
Selvom Hans fik skabt en debat de sidste mange uger, så er der stadigvæk lang vej til at blive hørt ude i de små kommuner. Derfor svarer han også grinene til spørgsmålet, om hvorvidt han stiller op igen om 4 år.

”Det skulle ikke undre mig, at jeg gjorde det.”

 

Foto: Hans Berthel Jespersen, Facebook

LIVE Radio: Klog på... Morgen

Middelfart mens du sov

Bliver Middelfart udelukkende rød?

Den unge kvinde med de mange ambitioner

Middelfart på valgnatten: Det skal du holde øje med

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 11:56.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Emilie Jepsen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.