Thulesen Dahl: Vi har været for dårlige til at forklare skolelukninger

Jens Henrik Thulesen Dahl mener, at partiet har været for dårlige til at formidle, hvad de ville med skolestruktursomlægningen. Det er netop denne højrøstede debat, der var med til at slukke drømmen om en borgmesterpost til Thulesen Dahl.

Af Anne Bolding, Stine Schmidt Jørgensen
Udgivet 22/11/17 11:44

       

Da valgresultaterne fra kommunalvalget i Assens tikkede ind, var DF-spidskandidat Jens Henrik Thulesen Dahl ikke i tvivl om, hvad der forårsagede det ringe resultat for hans parti. 

”Det, jeg tænker, er, at vi har været alt for dårlige til at forklare det nødvendige i den skolestrukturanlægning, vi har lavet. Jeg mener, at den var nødvendig og ikke kunne have været anderledes. Men når vælgerne ikke kan forstå, hvorfor vi har gjort det, så har vi ikke fået forklaret det ordentligt,” forklarede han.

Han er ikke i tvivl om, at debatten om skolestrukturen har fyldt mere end forventet.

”Det er ikke engang det, der er gjort, men den debat, der har været om skolestrukturen, som har haft indflydelse på valget.”

Den ellers lovende drøm om borgmesterposten til Thulesen Dahl er slukket. Efter valget står partiet i stedet uden for indflydelse i det kommende byråd. 

”Der sker nok det, at de andre partier ruller de ændringer, vi har lavet, tilbage. De går nok en anden vej, end den jeg ville have gået med at udvikle kommunen. Et eller andet sted er jeg bange for, at kommunen bliver sat i stå.”

Assens mens du sov

Venstre genvinder borgmesterposten i Assens efter en dramatisk aften og nat

Så er stemmerne talt op i ungevalget: Klar sejr til Venstre

Borgmesterkandidat kalder avisannonce for løgnagtig propaganda

Valg på Tommerup Skole giver folkeskoleelever erfaring

Tre hurtige til borgmesterkandidaterne

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 11:44.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Anne Bolding, Stine Schmidt Jørgensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.