Rosenrød mandatfordeling i Odense

Den store vinder af valget blev Socialdemokratiet med 13 mandater, mens venstre endte med tilbagegang og 6 mandater.

Af Anna Kniep, Liva Polack
Udgivet 22/11/17 08:22

       

Det blev en rosenrød sejr i Odense. Men hvordan fordeler mandaterne sig helt præcist?

Læs mere om fordelingen i forhold til sidste valg her: Odense mens du sov: Reaktioner fra Rahbæk og co.

Hvem mandaterne går til, ved vi først, når de personlige stemmer er talt op. Det sker i dag på Marienlystcenteret i Odense C. Følg med, når vi løbende opdaterer her på medietorvet.dk

Grønne stueplanter lever stadig

Tre trendy blomster, der sætter farve på dit forår

Velkommen til Bladet!

Fem tegn på at foråret er real

Fire valgsteder tilbage i Odense: Hvem får en plads i byrådssalen?

Radikalt drama i Odense

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 08:22.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Anna Kniep, Liva Polack

APROPOS   //  Bjour   //  Bladet   //  C Fyn   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.