Drama i Svendborg: DF misser viceborgmesterposten

De troede at alt var godt, men pludselig gik det hele galt for Dansk Folkeparti og deres spidskandidat Dorthe Ullemose, som er ude af forhandlingerne i Svendborg Kommune, hvilket betyder, at hun misser posten som viceborgmester.

Af Niels Nedergaard
Udgivet 22/11/17 04:29

       

Forhandlingerne i Svendborg Kommune har trukket gevaldigt ud. Seneste nyt i konstitueringsforhandlingerne er, at Dansk Folkeparti (DF) er ude af forhandlingerne og dermed misser den mulige viceborgmesterpost, som der ellers var lagt op til, at partiet skulle få.

Ifølge Dansk Folkepartis spidskandidat i Svendborg Kommune, Dorthe Ullemose, fejlede hendes taktik, og derfor er hun nu ude af forhandlingerne.

I stedet forhandler Bo Hansen og Socialdemokratiet lige nu en aftale med Venstre, De Konservative og Socialistisk Folkeparti.

Forhandlingerne er endnu ikke endegyldigt vedtaget, men forhandlingerne nærmer sig med hastige skridt sin afslutning her på Svendborg Rådhus.

Foto: Niels Nedergaard

LAs spidskandidat vil ud af politik efter nederlag: Lidt af en befrielse for mig

Enhedslistens spidskandidat i Svendborg: "Vi er blevet brugt som en trussel"

Slut med kommunalpolitik efter 28 år i byrådet: Det er vemodigt

AnneLise Ømand før valgresultat: Jeg er helt afslappet

Tilflytter i Svendborg: Valget er svært for mig

HØJREs eneste kandidat i Svendborg: Konservatisme er stadig vigtigt for mig

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 04:29.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Niels Nedergaard

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.