Udpegning af Langelands nye borgmester trækker ud

Forhandlingsbordet i bred alliances lejr er stadig glohedt. Trods stormende SF sejr på Langeland, er Tonni Hansen endnu ikke blevet udpeget som borgmester.

Af Christina Leonora Steffensen
Udgivet 22/11/17 01:15

       

Pressen, øboere og de lokal politikere, der er sat uden for døren på Rådhuset i Rudkøbing, venter i spænding.

Dørene til det forhandlingslokale, hvor Tonni Hansen (F) sidder for enden af bordet, er lukkede.

Kl. 22.30 stod det klart, at Tonni Hansen og SF triumferende kunne trække den kommunale sejr på Langeland - og derfor blev Langeland helt lyserødt.

Kl. 01.08 er de personlige stemmer ikke talt op

Imens taler Socialdemokratiet både sammen med SF og Konservative - tilsammen har de ti mandater. Men muligheden for, at Venstre, Socialdemokratiet og DF kan gå sammen udenom Tonni Hansen, er der stadig.

Småsnakken går og dørene forbliver lukkede lidt endnu.

Valgcaféen på Rudkøbing Rådhus holder vejret.

Foto: Ida Steenfeldt Andersen

🔊 Lydsafari af Odense Havn efter arbejdstid

🔊 Nu kommer der en kodeskole for kvinder

Explainer: Den danske model

Tonni Hansen er første SF-borgmester på Langeland nogensinde

Derfor er der voldsom tilbagegang for Enhedslisten på Langeland

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 01:15.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Christina Leonora Steffensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.