Hans Stavnsager kan kalde sig ny borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune

Det blev Hans Stavnsager fra Socialdemokratiet, der løb med borgmesterposten i Faaborg-Midtfyn

Af Jakob Friis Thorø Lund
Udgivet 22/11/17 00:50

       

Efter lange forhandlinger kan Hans Stavnsager fra Socialdemokratiet (A) kalde sig borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune.

”Jeg kan ikke være utilfreds. Vi er gået frem, vi er blevet det største parti, og jeg er blevet borgmester. Det er svært ikke at være tilfreds lige nu,” konstaterer han. 

Det blev en bred konstituering, der sikrede Stavnsager borgmesterposten, hvor 25 ud af 25 var enige. Alle partierne står dermed bag den nye borgmester.     

Søren Kristensen fra Venstre bliver 1. viceborgmester, og Anne Møllegaard Mortensen 2. viceborgmester.  

Foto: Mads Ingemann

Hans Stavnsager: Det ’’ultimative’’ er opnået

Mandaterne er fordelt i Faaborg-Midtfyn Kommune

Flygtningenes glemte stemmer

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 00:50.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jakob Friis Thorø Lund

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.