Kommende byrådsmedlemmer i Assens er fundet

Navnene på de 29 kommende byrådsmedlemmer er nu blevet offentliggjort, dog med forbehold. Der skal foretages en fintælling, når de personlige stemmer er talt op.

Af Nikolai Rosler Jørgensen
Udgivet 22/11/17 00:40

       

Navnene på de personer, der de næste fire år kan se frem til at sidde i Assens Byråd, er netop blevet offentliggjort. Borgmester Søren Steen Andersen læste navnene op på Assens Rådhus. Han påpeger dog, at der skal tages forbehold, da der skal foretages en fintælling, inden de endelige medlemmer er fundet. 

Navnene på de nye byrådsmedlemmer er:

Søren Steen Andersen (V)

Charlotte Vincent Petersen (S)

Karin Christiansen (V)

Jens Jakobsen (V)

Finn Brunse (S)

Jens Henrik W. Thulsen Dahl (O)

Pia Offer Madsen (V)

Mogens Mulle Johansen (F)

Charlotte Christiansen (S)

Tine Grau Poulsen (V)

Lars Kristian Pedersen (V)

Henrik Hansen (S)

Henrik Mott Frandsen (V)

Lars Kolling (O)

Dan Gørtz Jørgensen (V)

Sara Emil Baaring (S)

Henning Jensen (V)

Flemming Risskov Jørgensen (F)

Leif Rothe Rasmussen (S)

Nikolaj Leed Henriksen (V)

Ena Nørgaard (C)

Berit Schaldemose (S)

Betina Signe Stick (O)

Rie Nielsen (V)

Knud Søby (V)

Malene Rye (Ø)

Poul Poulsen (B)

Erik Klindt Andersen (V)

Ashil Farokh (S)

Foto: Nikolai Rosler Jørgensen

Assens mens du sov

Thulesen Dahls mareridtsaften

Thulesen Dahls borgmesterdrømme smuldrer trods nye forhandlinger

Venstre sluger stemmerne i Assens

Assens på valgnatten: Det skal du holde øje med

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 22/11/19.

Historien blev sidst gemt den 22/11/17 00:40.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Nikolai Rosler Jørgensen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.