Mandaterne er fordelt i Faaborg-Midtfyn Kommune

Stemmerne er blevet talt op, og mandaterne er nu blevet uddelt i Faaborg-Midtfyn kommune

Af Jakob Friis Thorø Lund
Udgivet 21/11/17 22:58

       

Socialdemokratiet fik et flot valg med 31,1 % og sikrede sig 8 mandater, mens Venstre fik 23,7 % svarende til 7 mandater.

Dansk Folkeparti får med 14,5 % af stemmerne fire mandater og ender altså med samme mandattal som i kommunalvalget i 2013.

De resterende mandater bliver således fordelt: Enhedslisten med 4,2 %, SF 6,4 %, Alternativet 4,5 % og De Konservative med 5,5 % får ét mandat hver, mens De Radikale med 5,0 % får 2 mandater.

Det er det udgangspunkt partierne går til konstitutionsforhandlingerne med.

 

Hans Stavnsager: Det ’’ultimative’’ er opnået

Hans Stavnsager kan kalde sig ny borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune

Flygtningenes glemte stemmer

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 22:58.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jakob Friis Thorø Lund

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.