Der drikkes gravøl hos Socialdemokratiet

Efter optællingen af samtlige stemmer, står det klart: Socialdemokratiet er gået 8,1 procent tilbage.

Af Qëndrim Fazliu
Udgivet 21/11/17 22:44

       

"Det er ikke fordi, vi ikke har gjort vores bedste," sagde Vibeke Ejlertsen til sine kolleger fra rød blok, da der manglede et sidste valgsted. 

Men det var ikke nok for Socialdemokratiet eller rød blok. Kort tid efter tikkede de sidste resultater ind, og man fik bekræftet det billede, man havde set aftenen igennem. Venstre havde fra start et sikkert og komfortabelt flertal, som de beholdte aftenen igennem. 

Med 13 pladser i Nyborgs byråd og 47,4% af stemmerne samt en fremgang på 15,8%, har Kenneth Muhs og Venstre sikret sig et flertal helt alene. 

Nu må tiden vise, om Venstre og Muhs vælger at køre solo, eller danner end endnu større gruppe, som kan styre Nyborg de næste fire år. 

Foto: Qëndrim Fazliu

 

 

Bred konstituering i Nyborg (Video)

🎥 Her er Nyborgs nye byråd

Venstre gemmer sig bag lukkede døre

Muhs kommer hurtigst ud af starthullet

Borgmester Muhs og førsteudfordrer sætter deres krydser

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 22:44.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Qëndrim Fazliu

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.