Socialdemokratiet sluger stemmer i det midtfynske

Med stemmerne fra de fleste valgsteder optalt viser der sig en klar rød tendens i Faaborg-Midtfyn kommune.

Af Emilie Amstrup, Melissa Kjemtrup, Signe Ullstad Andersen
Udgivet 21/11/17 22:14

       

Med 7.573 stemmer lægger Socialdemokratiet sig i spidsen i Faaborg-Midtfyn kommune. Det viser tal fra www.kmdvalg.dk. Det eneste valgsted der mangler er Faaborg, som også er det største valgsted i kommunen. De har dermed fået en markant fremgang i forhold til sidste kommunalvalg, hvor tidligere borgmesterkandidat Hans Jørgensen måtte se sig slået af venstremanden Christian Thygesen. Hvis Venstre skal overhale socialdemokratiet ved det sidste valgsted, skal de opnå mere end 1500 stemmer.

Foto: Colourbox

 

Thygesen giver teten videre

Søren Kristensen ærgrer sig over vælgerflugten

Faaborg-Midtfyn mens du sov

Svært at få fodfæste for de små partier i Faaborg-Midtfyn

Dansk Folkeparti går frem i Faaborg-Midtfyn

Resultaterne vælter ind: Venstre er gået tilbage med 10,3% siden 2013

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 22:14.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Emilie Amstrup, Melissa Kjemtrup, Signe Ullstad Andersen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.