Venstre gemmer sig bag lukkede døre

Over halvvejs gennem valget lader det til endnu fire år med en borgerlig borgmester i Nyborg Kommune.

Af Julie Schneider, Kristian Duch, Qëndrim Fazliu, Victor Hansen
Udgivet 21/11/17 22:10

       

Over halvvejs gennem valget har Venstre valgt at gemme sig bag lukkede døre.
Rygterne går på, at Venstre og de andre borgerlige partier i valgforbundet er gået bag lukkede døre for at forberede sig på en valgsejr.
De tager de første spæde skridt imod en konstitueringsaftale, nu da resultatet tyder på, at Venstre igen skal levere en borgmester til Nyborg Kommune.

Det tyder ikke på, at valget bliver lige så dramatisk, som det før var spået til. Til trods for opbakning om et rødt Nyborg, holder nyborgensernes eget udsagn om et blåt Nyborg sandsynligvis stik.

Foto: Victor Hansen

Partihopperen Jan Reimer: ”Jeg har det fantastisk!”

Tidligere borgmester er tilbage i byrådet

Bred konstituering i Nyborg (Video)

🎥 Her er Nyborgs nye byråd

Vibeke Ejlertsen: Muhs vinder i skyggen af tidligere borgmestre

Borgmester-far er stolt over sin søn

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 22:10.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Julie Schneider, Kristian Duch, Qëndrim Fazliu, Victor Hansen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.