Stor fremgang til Socialdemokratiet i Middelfart

De første resultater er kommet ind i Middelfart kommune, og de byder højst overraskende på en markant fremgang til Socialdemokratiet

Af Jakob Svensmark
Udgivet 21/11/17 22:07

       

Selvom der i løbet af valgkampen har været lagt op til en mulig socialdemokratisk tilbagegang, tyder de første resultater fra valgstederne i Middelfart på en markant fremgang til Socialdemokratiet. Socialdemokratiet går frem med over 10 procent. Den største fremgang finder man i Fjelsted/Harndrup, hvor Socialdemokraterne går frem med 14,6 procent.

Dermed tyder de første resultater på, at socialdemokraternes nye borgmesterkandidat Johannes Lundsfryd, har formået at løfte arven efter den nyligt afgåede Steen Dahlstrøm.

Det er da også tydeligt at Johannes Lundsfryd er tilfreds med de første resultater.

"Jeg er utroligt glad for den stærke opbakning som man har kunnet se i de østlige dele af Middelfart," fortæller han.  

Det ser ud til at socialdemokraternes fremgang først og fremmest går ud over Venstre, som går tilbage med 5-6 procent på de, indtil videre, optalte valgsteder.

Desuden ser det ud som om at SF går en smule frem, mens Dansk folkeparti, en smule overraskende, går tilbage.

Der er dog indtil videre kun optalt få valgsteder, og det er derfor ikke muligt at sige noget om det endelige valgresultat.

Foto: Tom M. Nielsen

Læs også: Nuværende borgmester følger spændt stemmeoptællingen

Fra prins Johannes til kong Lundsfryd

Johannes Lundsfryd løfter arven: Socialdemokratiet genvinder Middelfart

100 års socialdemokratisk borgmesterstyre bliver en realitet i Middelfart

🎥 Middelfart i ekstase over regionsrådsvalgfesten

Purung og kommunalpolitiker

🎥 Regionsrådsvalg… Hvad for et regionsrådsvalg?

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 22:07.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Jakob Svensmark

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.