Borgmesterkandidat Bo Hansen ønsker et klart rødt flertal

Spids-og borgmesterkandidat Bo Hansen fra Socialdemokratiet er netop ankommet til Svendborg rådhus, hvor Medietorvet.dk har taget en snak med den håbefulde kandidat.

Af Nynne Louise Søgaard Mortensen, Tobias Sonne Olsen
Udgivet 21/11/17 21:58

       

Der har været mange spekulationer i Svendborg om, hvorvidt en af de to spidskandidater kan blive borgmester uden støtte fra Dansk Folkeparti og Dorthe Ullemose. 

På trods af de mange spekulationer om, hvordan konstitueringen skal forløbe sig, ønsker Bo Hansen stadig et klart rødt flertal. Han er dog ikke afvisende om, hvorvidt han skal afgive en borgmesterpost til Dorthe Ullemose.

"Det er noget af det, vi skal forhandle om lidt. Det vil jo ikke være sådan at Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet ville kunne sidde på flertallet."

Det betyder, at Bo Hansen er tilbøjelig for et bredt samarbejde for at få Svendborgs økonomi rettet op. 

“Jeg vil have borgerlige partier med, ellers får jeg problemer med at få rettet Svendborgs økonomi op. Jeg vil ikke udelukke at se en konstituering med Dansk Folkeparti og andre borgerlige partier, hvis de vil."

Den anden borgmesterkandidat er Lars Erik Hornemann fra Venstre. 

Borgmesterkandidat fra Socialdemokratiet, Bo Hansen

FOTO: Nynne Søgaard Mortensen

Svendborg mens du sov

Rød-blå koalition gør Bo Hansen til borgmester i Svendborg

Sådan fordeler mandaterne sig i Svendborg Kommune

Unge kandidater til byrådet tiltrækker unge

“Verdensborgere” må ikke være med i valget

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 21:58.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Nynne Louise Søgaard Mortensen, Tobias Sonne Olsen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.