Jordskredssejr til Tonni Hansen fra SF - det ligner en borgmesterpost

Der uddeles skulderklap og krammere på rådhuset i Rudkøbing til spidskandidat for SF, Tonni Hansen. Borgmesterkæden er indenfor rækkevidde for valgets store joker her på Langeland.

Af Ida Steenfeldt Andersen
Udgivet 21/11/17 21:50

       

Vi er halvvejs igennem stemmeoptællingen på Langeland.

På rådhuset uddeles der krammere til Tonni Hansen fra SF, som stormer frem med 23,6 procent indtil videre.

“Jeg er fantastisk stolt. Selv på Strynø, hvor der ellers er bosat lokale venstre-kandidater, går SF frem,” siger Tonni Hansen til Medietorvet.dk.

Konkurrenten til borgmesterposten, Jan Ole Jakobsen, står til at gå tilbage.

Opdateres løbende.

Foto: Sebastian Stokkebo

Danmark skal have ny national affaldsplan

Sådan fungerer Nettos posepantsystem

Plastikposer – nu med pant

Ny politisk arbejdsgruppe på vej udenom byrådet

Enhedslisten er ude af byrådet på Langeland

Valgdag i Bagenkop: Vælgerne er splittede

Denne historie er forventelig tilgængelig på medietorvet.dk frem til den 21/11/19.

Historien blev sidst gemt den 21/11/17 21:50.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til historien, skal du kontakte: Ida Steenfeldt Andersen

Bladet   //  DØGNDRIFT   //  Overblikket   //  Søgning  //  Administration

Alle rettigheder til indholdet tilhører den eller de studerende, der har produceret indholdet. Ved citat skal den eller de studerende, og ikke medietorvet.dk, krediteres. Ved fejl eller mangler i indhold, skal du rette henvendelse til den eller de studerende, der har produceret indholdet. Alternativt kan du kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg eller Center for Journalistik.

medietorvet.dk er indhold produceret af de journaliststuderende ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet. Du kan læse mere om uddannelserne på www.sdu.dk/journalistik. Syddansk Universitet stiller platformen medietorvet.dk til rådighed for de journaliststuderende, men Syddansk Universitet påtager sig ikke ansvaret for indholdet på medietorvet.dk. Ansvaret for indholdet ligger alene hos den eller de studerende som har produceret og offentliggjort indholdet.

Indhold slettes skjules to år efter oprindelig udgivelse og slettes fem år efter oprindelig udgivelse. Kategorier slettes et år efter oprindelig udgivelse.

medietorvet.dk sætter ingen cookies og gemmer ikke din ip-adresse, hvis du er almindelige besøgende. Hvis du er studerende og bidragsyder til medietorvet.dk, så sætter medietorvet.dk tre cookies (admin + author_id + twofactorid) når du logger ind, så systemet kan genkende dig som bruger. Dertil har medietorvet.dk registreret navn og e-mail adresse på alle bidragsydere. Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer medietorvet.dk bidragsyderens ip-adresse, når bidragsyderen gemmer eller opretter en artikel. Det er muligt for bidragsyderne at anvende værktøjer fra tredjepart. Alle disse værktøjer skal dog aktiveres af den besøgende, før de hentes i browseren. Hvis du er tvivl om databeskyttelsen er du velkommen til at kontakte journalistisk lektor Filip Wallberg.